Allemed- dugnad i Halsa 24. oktober klokken 19-21 på Halsa rådhus.

Allemed i Halsa. Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap for barn og unge. Et samarbeid mellom kommunen og frivillige lag og foreninger.

Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter?

Da har du kommet til riktig sted!

ALLEMED er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg å inkludere alle barn og unge i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi. Verktøyet brukes til å skape diskusjon og finne gode løsninger på hva dere kan gjøre for å få alle med. Bli med og gjør en forskjell!

Om ALLEMED

ALLEMED er et gratis informasjon- og handlingsverktøy som brukes for å skape diskusjon og øke bevisstheten om utenforskap som følge av fattigdom blant barn og unge.  Verktøyet kan brukes for å komme frem til konkrete ideer til hvordan man kan jobbe for å finne løsninger som gjør at barn får mulighet til å delta. Verktøyet finnes i to versjoner; en for kommune og en for frivillighet.

Vi i Halsa vil gjerne få alle med og vil arrangere Allemed-dugnad igjen, onsdag 24. oktober på kveldstid, klokken 19-21 på Halsa rådhus. Da håper vi at flere frivillige lag og foreninger kan delta, spesielt de som ikke hadde mulighet på forrige dugnad.
Ta kontakt om du vil være med å bidra, 90242585.

2024 © Halsa frivilligsentral